A line of subheading text
Akvileja Catering
Hem Menyer Prislista Nyheter Julbord Kontakt Veg. Produkter Om oss
En Vegetarisk och ekologisk catering på riktigt hög nivå har lyst med sin frånvaro i hela norden. Vi har öppnat med ambitionen att haute cuisine på michelinnivå inte behöver några animaliska produkter. Vi erbjuder en mångfald på högsta nivå som kan njutas av alla oavsett religiösa eller ideologiska matrestriktioner.  Vår kökschef har komponerat sammansättningen av menyerna och bufféerna på en mycket hög nivå. våra dryckaspaket är väl avstämda av våran sommelier för att ge den mest exklusiva och avrundade helhet gastronomin har at erbjuda. Våra kockar har mycket god erfarenhet av det vegetariska köket och ni kan vara säkra på att alla råvaror förfinats på mest omsorgsfulla och kompetenta sätt. Andra caterings och restauranger håller i stor utsträckning inte reda på vilka produkter som är lakto ovo vegan och vegan. inte ens vegetariska för den delen. Inte av illvilja förståss men av okunskap. Vi ser alltid till att i fallet lakto ovo, det bara används ekologiska produkter och att löpen i eventuella ostar är vegetarisk. Vidare är vi med våra veganprodukter, noga med att inget djur unyttjats och inga animaliska produkter använts i något skede från grodd till talriken. Även de produkter är helt ekologiska för att försöka säkerställa ett förnuftigt liv sida vid sida med världens djurliv och en sund miljö för våra efterföljande generationer.
Från och med den 22. november börjar våra julbord. ett rustikt och genuint svenskt julbord, precis som de har dukats upp i mer än tusen år och vi känner till dem men nu i lakto-ovo vegansk eller helt vegansk tappning till firmans julfest eller den större privata jultillsällningén  
En Vegetarisk och ekologisk catering på riktigt hög nivå har lyst med sin frånvaro i hela norden. Vi har öppnat med ambitionen att haute cuisine på michelinnivå inte behöver några animaliska produkter. Vi erbjuder en mångfald på högsa nivå som kan njutas av alla oavsett religiösa eller ideologiska matrestriktioner. 
Akvileija Catering öppnar
Akvileija Catering öppnar portarna... Välkommna 
Julbord
© Akvileja Catering 2013
Nyheter