A line of subheading text
Akvileja Catering
Hem Menyer Prislista Nyheter Julbord Kontakt Veg. Produkter Om oss
© Akvileja Catering 2013
Olivoljerostat surdegsbröd med rödlöksmarmelad tångkaviar och sojagräddfils-dillcreme *** Selerigräddsoppa med Ingridmarie Äpple honungskanderade Valnötter *** OP Anderssonflamberad Rökt Tofu med Sötpotaisconfit med Sparris och vårprimörer på Libstickecoulis därtill Potatisfondants *** Vegansk Kladdkaka med Punschplommon och vaniljglass
Varm vitlöksrostad carcofi/citrongräspaté på ugnstorkade tomater karamelliserad limecréme och ruccola *** Grönsaksterrine med rädise/chilitartare med kanderade cironzester och rostade Hasselnötter *** Svartrotstimbale på Habanero/veganoströsti rödbeschips, beurre noisette och lätt citronskum *** Vaniljflan fylld med amarettoinlagda aprikoser och saltsockerbrända mandlar
Kall melon/myntasoppa under ett lock av lins/anischips och rökta körsbär *** Rostade marinerade sojabitar på en bädd av marinerade alger dill och picklad pepparrot *** Tofu/jordärtskocks/Vårlöktorn På en bädd av mangold/Pecannötsallad arganolje/tamarinddressing *** Lime/Porssorbet med varma blåbär Vit/vinbärsskumm
Menyer