Olivoljerostat surdegsbrödmed rödlöksmarmeladtångkaviar ochsojagräddfils-dillcreme***Selerigräddsoppa med Ingridmarie Äpple honungskanderade Valnötter***OP Anderssonflamberad Rökt Tofumed Sötpotaisconfit medSparris och vårprimörer på Libstickecoulisdärtill Potatisfondants***Vegansk Kladdkaka med Punschplommon och vaniljglass
Varm vitlöksrostad carcofi/citrongräspatépå ugnstorkade tomaterkaramelliserad limecréme och ruccola ***Grönsaksterrine med rädise/chilitartaremed kanderade cironzester ochrostade Hasselnötter***Svartrotstimbale på Habanero/veganoströstirödbeschips, beurre noisette ochlätt citronskum***Vaniljflan fylld med amarettoinlagda aprikoser och saltsockerbrända mandlar
Kall melon/myntasoppaunder ett lock av lins/anischipsoch rökta körsbär***Rostade marinerade sojabitarpå en bädd av marinerade alger dill och picklad pepparrot***Tofu/jordärtskocks/VårlöktornPå en bädd av mangold/Pecannötsalladarganolje/tamarinddressing***Lime/Porssorbet med varma blåbärVit/vinbärsskumm